Sfeer

Elektronische installaties voor (meer) sfeer

De Boer Elektrotechniek heeft een specialisatie voor het aanbrengen van elektronische installaties voor (meer) sfeer. Voor verschillende ondernemers met een industrieel en stoer interieur hebben wij de elektronische installaties geplaatst. Het komt voor dat ondernemers ons de vrijheid geven over de plaatsing van de elektronische installaties, andere ondernemers laten een architect alles van te voren uitdenken. In beide situaties kunnen wij goed uit de voeten.

Belangrijke aspecten zijn:

  • Het lichtplan
  • Geluidinstallaties
  • De sfeer van de onderneming

Lichtplan

Het proces begint met een lichtplan waarin wordt beslist hoe de ruimte wordt verlicht. Dit lichtplan kan of door De Boer Elektrotechniek bedacht worden, maar een van te voren opgesteld lichtplan kan ook uitgewerkt worden. Een lichtplan is belangrijk omdat:

  • De aansluitingspunten worden vastgesteld. Dit is belangrijk om te bepalen zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen gaan. 
  • De technische mogelijkheden duidelijk worden. Niet elke ruimte biedt dezelfde technische mogelijkheden. Het is fijn om van te voren duidelijkheid te creëren over de verschillende opties, zodat u als klant goed weet wat u kunt verwachten, en wij een zo compleet mogelijk plan voor u op kunnen stellen. 
  • De functie van het licht wordt bepaald. Op de ene plek kan licht functioneel zijn, wanneer de koks in de keuken hun werk goed moeten kunnen zien bijvoorbeeld. Op een andere plek is het bijvoorbeeld juist weer belangrijk dat licht sfeer creëert. 
  • De sfeer bepaald wordt. Door van te voren vast te stellen welke sfeer gecreërd moet worden met het licht, kunnen wij zo precies mogelijk gaan kijken naar hoe en welk licht ingezet moet worden. De intensiteit en kleurtemperatuur van het licht kunnen op deze manier zo optimaal mogelijk ingezet worden. 

Geluidsinstallatie

In uitgaansgebieden heeft de Boer Elektrotechniek ervaring in het plaatsen van geluidsinstallatie. Een goed functionerende geluidsinstallatie kan bijdragen aan een fijne ervaring van bezoekers. Het is belangrijk dat muziek op elke plek van jouw onderneming goed te horen is. Ook het volume van de muziek speelt een grote rol, in sommige gevallen staat de muziek bijvoorbeeld veel te hard, waardoor gasten elkaar bijna niet kunnen verstaan.

Bij De Boer Elektrotechniek streven wij ernaar een zo gebruiksvriendelijke geluidsinstallatie te installeren, zodat u zelf gemakkelijk het volume in kunt stellen. Daarnaast is het van belang dat de kabels worden weggewerkt bij het installeren van een geluidsinstallatie, aangezien dit bijdraagt aan het professionele uiterlijk van uw bedrijf. 

De sfeer van de onderneming

De sfeer van de onderneming is een belangrijk onderdeel binnen retail en horeca. De Boer Elektrotechniek kan bovengenoemde aspecten zo tot uitwerking brengen, dat de sfeer binnen uw onderneming geoptimaliseerd wordt. U wilt uiteraard dat klanten bij u terugkeren, en een tevreden gevoel overhouden aan hun bezoek. Door licht, geluid en interieur goed op elkaar af te stemmen, kunnen wij de sfeer van uw onderneming precies bepalen en zo aangenaam mogelijk maken. 

Bekijk hier een uitgewerkte case van Restaurant Backyard

Offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact